back to news

Little Festival of Everything

news

Hosted once again by The Fauconberg Arms, a pub with a growing reputation for staging world class performances, the festival will kick off on the evening of Fri 9 May and will run through Sat 10 and Sun 11 May.

The schedule of artists include Phil Grainger and Gobbledigook Theatre, Jessa Liversidge performing WW1 songs and poems, Hunting Bears, a band performing fresh on the back of launching their EP, comedy duo Peter Marshall And The Lomos including a premiere of their new feature film, acoustic musician Pip Mountjoy, spoken word poet Henry Raby and Travels by Telephone with their show ‘Practise Patience' plus many more.

FRIDAY 9TH MAY
6PM / TRANSATLANTIC SMASH: A FOUND FOOTAGE MUSICAL / THE VIEW / FILM (90MINS)
6:45PM / TRAVELS BY TELEPHONE / BACK BAR / ACOUSTIC MUSIC (30MINS)
8PM / PRACTISE PATIENCE / THE VIEW / THEATRE (30MINS)
8:30PM / OVER THE YARDARM / FRONT BAR / FOLK TRIO (45MINS)
8:45PM / FOUR SHADOWS THEATRE / THE VIEW / THEATRE (45MINS)
9:15PM / HNERY RABY / FRONT BAR / POETRY (30MINS)
9:45PM / PETER MARSHALL & THE LOMOS / FRONT BAR / COMEDY (30MINS)
10:15PM / OVER THE YARDARM / FRONT BAR / FOLK TRIO (45MINS)

SATURDAY 10TH MAY
12PM / WITHIN THIS LANDSCAPE / FRONT BAR / GUIDED AUDIO INSTALLATION (CAN BE EXPERIENCED ALL DAY)
12PM / PARK BENCH POETS / THE VIEW / MUSIC, POETRY & STORY (45MINS)
1:15PM / HENRY RABY / THE VIEW / YOUNG PEOPLE'S POETRY (30MINS)
2PM / GOBBLEDIGOOK: THOMAS / THE VIEW / YOUNG PEOPLE'S THEATRE (45MINS)
3PM / MUD PIE ARTS / THE VIEW / YOUNG PEOPLE'S WORKSHOP (1HR)
3:30PM / PETER MARSHALL & THE LOMOS / FRONT BAR / COMEDY (30MINS)
4PM / DAVE WELLS / BACK BAR / MUSIC (30MINS)
4:45PM / GOBBLEDIGOOK: GOD SHAVE THE QUEEN / THE VIEW / RADIO PLAY (1HR)
6PM / JESSA LLIVERSIDGE: KEEP THE HOME FIRES BURNING / THE VIEW / MUSIC (1HR)
7PM/ SELINA THOMPSON/ INSTALLATION (30MINS)
7:30PM / FLANAGAN COLLECTIVE: HOLMES & WATSON / THE VIEW / PLAYREADING (1HR30)
9:15PM / GOBBLEDIGOOK BAND / BACK BAR / MUSIC (1HR)

SUNDAY 11TH MAY
WE'LL BE STARTING AT 2PM - BEFORE THEN, WE'LL ALL BE AT THE GREAT BRITISH BAKE OFF IN EASINGWOLD!
2PM / WITHIN THIS LANDSCAPE / FRONT BAR / GUIDED AUDIO INSTALLATION (CAN BE EXPERIENCED ALL DAY)
2PM / BABAYAGA / THE VIEW / STORYTELLING AND MASK SHOW (1HR)
3:30PM / INTERACTIVE STORYTELLING WORKSHOP FOR YOUNGSTERS / THE VIEW (1HR)
4:30PM / DAISY & MEGAN / BACK BAR / MUSIC (30MINS)
5:30PM / A MAGIC SHOW / THE VIEW / MAGIC FOR GROWN UPS (30MINS)
6PM / FLANAGAN COLLECTIVE: SNAKES & GIANTS / THE VIEW / PLAYREADING (1HR)
6:30PM / JONNY GREENWOOD / BACK BAR / ELECTRIC GUITAR (30MINS)
7:15PM / ISSY ZARB / BACK BAR / ACOUSTIC MUSIC (30MINS)
7:45PM / THE BEARD AND THE MERMAID / BACK BAR / MUSIC (45MINS)
8:30PM / PIP MOUNTJOY / BACK BAR / ACOUSTIC MUSIC (30MINS)
9PM / HUNTING BEARS / BACK BAR / MUSIC (45MINS)